Paesano

behind the sauce

Our Restaurant

Welkom bij Paesano, een restaurant dat draait om Italiaanse traditie. Wij zijn de Paesano-familie van Brusketta, en we runnen al jarenlang een succesvol Italiaans restaurant op de Jan Van Rijswijcklaan zijnde Brusketta .

FAVOLA Since 2019

Italian Restaurant

Our Festive Dining Concept​

Valentina Paesano, met ruim 12 jaar ervaring & Vincent van Trier, bekend in het nachleven (Carré, The Villa & Soho, …), sloegen de handen in elkaar om van dit festive dining concept een begrip in Antwerpen te maken.

Our Family​

Valentina Paesano, de dochter van Luciano Paesano, opende dit Napolitaans restaurant met hetzelfde keukenmodel als haar ouders, maar met haar eigen accenten. Het resultaat is een unieke mix van de traditionele Italiaanse keuken met een moderne, eigenzinnige twist.

Onze keuken is gebaseerd op het receptenboek van onze oma en biedt een uitgebreide kaart met heerlijke gerechten.

authentic with a twist

Wanneer je bij Paesano binnenkomt, merk je meteen de gezellige en moderne sfeer op. We hebben veel zwart-witte filmfoto’s, sfeerverlichting en strakke lijnen gebruikt om onze eigen stempel te drukken. Verwacht geen traditioneel vakantiedecor waar mandolines uit de luidsprekers klinken, want hier wordt loungemuziek gedraaid.

Meet The place

PaEsano Antwerpen

Gelegen in het prachtige pand naast The Villa huisde, vind je ons terug in de Limbastraat 1. Onze locatie is ideaal gelegen, met gemakkelijke toegang tot het centrum van de stad en omringd door een levendige sfeer. 

Paesano ligt op loopafstand van het prachtige Zaha Hadidplein en het Havenhuis, een modern plein dat bekend staat om zijn architectonische pracht. Het Havenhuis is een architectonisch meesterwerk en een belangrijk symbool van de maritieme geschiedenis van Antwerpen. 

De ligging van ons restaurant biedt niet alleen de mogelijkheid om te genieten van de culinaire verwennerij, maar ook om de prachtige bezienswaardigheden van Antwerpen te verkennen. Na een smakelijke maaltijd bij Paesano kun je gemakkelijk de omgeving verkennen en de rijke cultuur, winkels en de levendige sfeer van de stad ervaren.

Kortom, biedt  Paesano een gunstige locatie om te genieten van heerlijk eten en de unieke charme van Antwerpen te ontdekken. 

paesano

modern italian restaurant

The Concept

Het interieur kenmerkt zich door zwart-witte filmfoto’s, sfeerverlichting en strakke lijnen, en er wordt loungemuziek gedraaid. Het menu biedt een ruime keuze aan traditionele Napolitaanse gerechten en eigen creaties, met als hoogtepunt de huisgemaakte meatballs naar een recept van oma.