Paesano

Authentic Italian​ Dishes

with a modern twist

“Buon appetito!” Maak je klaar voor de smaak van Italië! Onze menukaart is een symfonie van smaken die je smaakpapillen laten dansen van vreugde.

To share, or not...

Bites

  • PIZZETTA AL TARTUFO 26

    Pizzetta met truffel

  • PIZZETTA SAN DANIELE E BURRATA 23

    Pizzetta met San Daniele Ham, Burrata en rucola

  • BOCCONCINI BURRATA 18

    Gefrituurde mini Burrata 'bites' met een pikant tomatensausje

  • OYSTERS UMAMI 6PC 24

    Oesters Umami Natuur 6st.

  • BRUSCHETTE AL POMODORO 18

    Tomatobruschetta

fresh and fragrant

Starters

  • TARTARE DI SALMONE E AVOCADO 29

    Zalmtartaar met avocado, sesam en crispy ajuin

  • POLPO ALLA GRIGLIA 26

    Gegrilde octopus, aardappel velouté

  • PARMIGIANA DI MELANZANE 22

    Parmigiana van aubergines

  • VITELLO TONNATO 24

    Kalfsvlees, tonijnmayo, kappertjes

  • CARPACCIO DI MANZO 23

    Carpaccio van rund, rucola, Parmesan

  • SCAMPI ALL AGLIO 23

    Scampi's in looksaus

  • SAUTÉ DI VONGOLE, AGLIO E PEPERONCINO 27

    Sauté van venusschelpen met look en chili

  • POLETTINE DELLA NONNA 19

    Meatballs 'della nonna' in tomatensaus met focacciabrood

  • FRITTURA MISTA 25

    Gefrituurde scampi & calamari, huisbereide tartaar, lime

  • ANTIPASTO MISTO PAESANO 24 PP

    Mix van voorgerechten to share 2p.

  • BURRATA AI POMODORINI 21

    Burrata, kerstomaatjes en basilicum

Insalate

Salads

  • ASTICE RIPIENO ALL'INSALATA 29

    Gevulde halve kreeft met kerstomaatjes,komkommer, avocado, look, peterselie en citroen

  • INSALATA RUCOLA, BURRATA E SAN DANIELE 22

    Salade met rucola, burrata en San Daniele ham

  • INSALATA RUCOLA, POMODORINI E GRANA 18

    Salade met rucola, kerstomaatjes en Parmesaan

Made with love

Pasta & Risotto

  • PAPPARDELLE ALL ASTICE 48

    Pappardelle met verse kreeft 1/2

  • TAGLIATELLE AL SALMONE 26

    Tagliatelle met gerookte zalm, courgettes en room

  • SPAGHETTI MEATBALLS PAESANO 22

    tomatensaus 'nonna's recipe

  • PENNE ALL'ARRABBIATA 21

    Penne met een pikante tomatensaus

  • GNOCCHI 3 FORMAGGI E SAN DANIELE 25

    Verse gnocchi met 3 kazen, Rucola en San Daniele ham

  • TAGLIATELLE AI SCAMPI 26

    Tagliatelle met scampi's

  • SPAGHETTI ALLE VONGOLE 28

    Spaghetti met vongole

  • TAGLIATELLE AL TARTUFO 32

    Tagliatelle met verse truffel

  • SPAGHETTI AGLIO,OLIO E PEPERONCINO 21

    Spaghetti met look, olijfolie en chili

  • RAVIOLI RICOTTA E SPINACI 25

    Ravioli ricotta & spinazie en kerstomaatjes

  • RAVIOLI ALL ASTICE 31

    Ravioli gevuld met kreeft, geserveerd met een romige bisquesaus

  • RAVIOLI AL TARTUFO 32

    Ravioli gevuld met ricotta en spinazie geserveerd met room en verse truffel

  • RISOTTO SCAMPI , ZAFFERANO E ASPARAGI 29

    Risotto met scampi's, saffraan en groene asperges

  • RISOTTO AL TARTUFO NERO 32

    Risotto met truffel

Signature

Pasta's

  • PENNE ALLA VODKA E BURRATA 29

    Penne met vodka, tomatenroomsaus en Burrata

  • CREAMY PAPPARDELLE WITH KING KRAB AND TRUFFLE 57

    Pappardelle met King krab

  • PARMESAN CHEESEWHEEL PASTA LIVE SHOW COOKING 40

    Pasta aan tafel klaargemaakt in de kaasvorm

Live koken kaaswielshow is beschikbaar voor een supplement van 8 euro per persoon op weekdagen en zondag, met een minimum van 2 porties. Op vrijdag en zaterdag is het beschikbaar vanaf een minimum van 4 porties.

Something for the soul

Meats

  • FILETTO DI MANZO 48

    Runds Filet pur (rode wijnsaus of pepersaus)

  • ENTRECOTE TAGLIATA 37

    Entrecote tagliata met rucola, Parmesan en kerstomaatjes | Balsamico reductie

  • COTE DE BOEUF 1,3KG 110

    Black Angus cote de boeuf (min. 2 pers) 1,3kg

  • SCALOPPINA ALLA MILANESE 28

    Gepaneerd kalfslapje alla Milanese

  • SCALOPPINA GORGONZOLA 28

    kalfslapje met Gorgonzola saus

  • SCALOPPINA ALLA PARMIGIANA 29

    Kalfslapje met tomaat, ham, mozzarella en Parmesaanse kaas

  • SCALOPPINA AL LIMONE 28

    Kalfslapje met een citroensaus

“a Penne for your thoughts”

Something for the soul

Fish

  • SPIGOLA CON SPINACI 33

    Gebakken zeebaarsfilet met spinazie en een dragonsausje

  • CACCIUCCO 38

    Toscaans vispannetje

  • FILETTO DI SALMONE CON ASPARAGI 31

    Gebakken zalmfilet met groene asperges en een citrussausje

  • SOGLIOLA ALLA MUGNAIA 42

    Zeetong Meunière

stressed spelled backwards is

Desserts

  • MOELLEUX AL CIOCCOLATO E CARAMELLO 12

    Chocolademoelleux met bolletje vanille

  • TIRAMISU 12

    Bisquit | cacao | koffie | Amaretto Disaronno & Mascarpone

  • BABÀ AL RUM NAPOLETANO 15

    Napoletaanse babà cake geflambeerd met rumsiroop

  • AFFOGATO AL CAFFÉ 14

    Vanille ijs verdronken in koffie met chocolade en amandelen

  • EXTRAVAGANZA FESTIVE DESSERT 45

    Selection of sweets to share showcooking at the table 2p