“Buon appetito!” Maak je klaar voor de smaak van Italië! Onze menukaart is een symfonie van smaken die je smaakpapillen laten dansen van vreugde.
Pizzetta met truffel
Pizzetta met San Daniele Ham, Burrata en rucola
Gefrituurde mini Burrata 'bites' met een pikant tomatensausje
Oesters Umami Natuur 6st.
Tomatobruschetta
Zalmtartaar met avocado, sesam en crispy ajuin
Gegrilde octopus, aardappel velouté
Parmigiana van aubergines
Kalfsvlees, tonijnmayo, kappertjes
Carpaccio van rund, rucola, Parmesan
Scampi's in looksaus
Sauté van venusschelpen met look en chili
Meatballs 'della nonna' in tomatensaus met focacciabrood
Gefrituurde scampi & calamari, huisbereide tartaar, lime
Mix van voorgerechten to share 2p.
Burrata, kerstomaatjes en basilicum
Gevulde halve kreeft met kerstomaatjes,komkommer, avocado, look, peterselie en citroen
Salade met rucola, burrata en San Daniele ham
Salade met rucola, kerstomaatjes en Parmesaan
Pappardelle met verse kreeft 1/2
Tagliatelle met gerookte zalm, courgettes en room
tomatensaus 'nonna's recipe
Penne met een pikante tomatensaus
Verse gnocchi met 3 kazen, Rucola en San Daniele ham
Tagliatelle met scampi's
Spaghetti met vongole
Tagliatelle met verse truffel
Spaghetti met look, olijfolie en chili
Ravioli ricotta & spinazie en kerstomaatjes
Ravioli gevuld met kreeft, geserveerd met een romige bisquesaus
Ravioli gevuld met ricotta en spinazie geserveerd met room en verse truffel
Risotto met scampi's, saffraan en groene asperges
Risotto met truffel
Penne met vodka, tomatenroomsaus en Burrata
Pappardelle met King krab
Pasta aan tafel klaargemaakt in de kaasvorm
Live koken kaaswielshow is beschikbaar voor een supplement van 8 euro per persoon op weekdagen en zondag, met een minimum van 2 porties. Op vrijdag en zaterdag is het beschikbaar vanaf een minimum van 4 porties.
Runds Filet pur (rode wijnsaus of pepersaus)
Entrecote tagliata met rucola, Parmesan en kerstomaatjes | Balsamico reductie
Black Angus cote de boeuf (min. 2 pers) 1,3kg
Gepaneerd kalfslapje alla Milanese
kalfslapje met Gorgonzola saus
Kalfslapje met tomaat, ham, mozzarella en Parmesaanse kaas
Kalfslapje met een citroensaus
Gebakken zeebaarsfilet met spinazie en een dragonsausje
Toscaans vispannetje
Gebakken zalmfilet met groene asperges en een citrussausje
Zeetong Meunière
Chocolademoelleux met bolletje vanille
Bisquit | cacao | koffie | Amaretto Disaronno & Mascarpone
Napoletaanse babà cake geflambeerd met rumsiroop
Vanille ijs verdronken in koffie met chocolade en amandelen
Selection of sweets to share showcooking at the table 2p